Lascon Heerenveen wordt gevormd door een groep van vijf werkmaatschappijen: Lascon Groep BV, Lascon Piping BV, Lascon Service BV, Lascon Apparatenbouw BV en Lascon Praktijkschool BV.

Lascon Groep BV is de spil van onze organisatie van waaruit alle coördinatie plaatsvindt, onder meer op het gebied van veiligheid, kwaliteit, verkoop (zowel projecten als losse componenten), projectbegeleiding, engineering, planning, administratie, financieel management en magazijnbeheer.

Onder Lascon Groep BV hangen de andere vier werkmaatschappijen. Vanuit deze vier BV's wordt het daadwerkelijke werk “met de handen” gedaan.

Markten
De markten die op basis van strategische overwegingen tot de primaire aandachtsgebieden / marktgroepen van Lascon worden gerekend, zijn:

  • Voedingsmiddelen / zuivel
  • Chemie
  • Farmacie

De focus op bovengenoemde markten betekent echter niet dat de aandacht en inspanningen op andere marktgroepen worden afgebouwd. Het combineren van diensten, technologieën en kennis op het gebied van de verschillende marktgroepen levert een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van het totale dienstenpakket van Lascon.

Kwaliteitssystemen
Naast de levering van kwalitatief hoogstaande producten en diensten, is certificering van het integrale kwaliteitssysteem voor Lascon, één van de middelen om de aandacht en zorg voor kwaliteit, veiligheid, arbeidsomstandigheden en milieu naar de opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers zichtbaar te maken. Lascon beschikt dan ook over het NEN-EN-ISO 9001-certificaat en het integrale kwaliteitssysteem is eveneens VCA** gecertificeerd.

Klanttevredenheid
De werkzaamheden van Lascon worden frequent geëvalueerd door de klant en de kwaliteitsmanager van Lascon. Uit deze evaluaties blijkt dat de klanten van Lascon erg tevreden zijn over de geboden dienst. De kracht van Lascon betreft met name de flexibiliteit van de monteurs / organisatie,  de technische kennis van de monteurs, de snelheid van de dienstverlening en de goede prijs / kwaliteitsverhouding.

Certificering

VCA**
gecertificeerd

ISO 9001:2008
gecertificeerd

VCA Lascon: iso 9001 gecertificeerd

Contact gegevens

Lascon
Wetterwille 13
8447 GB Heerenveen

T: 0513 - 65 60 50 
F: 0513 - 61 01 50
E: info@lascon.nl
KVK: 01068097